Csótányirtás

  • Gyors segítség
  • Megbízható és tapasztalt szakemberektől
  • Hatékony csótányirtás
  • Az ország minden területén elérhető szolgáltatásunk
rovarirtás, csótányirtás, csótány, német csótány, haccp
csótányirtás, konyhai csótány, csótány, haccp
Csótányirtás, rovarirtás, csótány
rovarirtás konyhák éttermek

A szakszerű csótányirtás

A csótányirtás három fázisa: 1. előkészítés, 2. a csótányirtás végrehajtása, 3. utóellenőrzés.

A fertőzöttséget felmérjük monitoring csapdákkal, valamint kiűző szer alkalmazásával. Kiválasztjuk a megfelelő technológiát és irtószert. Csótányirtásra alkalmazható eljárások: permetezés, hideg-, szárazködképzés, ULV-eljárás, gél alkalmazása, füstképzés, légtértelítés, mérgezett csalétek alkalmazása, felületkezelő aeroszol, rovarirtó permet, csapdázás, attraktáns alkalmazása. A csótányirtás során az alkalmazott technológiát szakembereink a kezelendő helytől függően választják meg. A csótányirtás után 6-8 héttel visszaellenőrzést tartunk. Időszakos ellenőrzések végzése attraktánssal ellátott ragasztós csapdák kihelyezésével történik. Ha csótány jelenlétét tapasztalja érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulni, ne hagyja, hogy elszaporodjanak.

Megelőzés

A megfelelő higiénés körülmények fenntartása, alapos és rendszeres takarítás az alapja a megelőzésnek. Műszaki intézkedések: szakembereink a csótányirtás után a csótányok újbóli megtelepedésének, elszaporodásának megakadályozása érdekében felhívják megrendelőink figyelmét a műszaki hiányosságok megszüntetésére. Ahol lehetséges a rések és repedések betömése, megszüntetése szükséges.

A csótányok kártétele

A csótányok szennyezik az élelmiszereket, baktériumokat pl.: Salmonellát terjesztenek. A háti mirigy által termelt kellemetlen szagot áraszt.