Minőségbiztosítás
MINDEN, AMI MINŐSÉG
HACCP
HACCP rendszerek kiépítése élelmiszeripari, vendéglátóipari és kereskedelmi egységek részére. Felülvizsgálatok elvégzése, dokumentálása, ha szükséges javító javaslatok és segítségnyújtás a kivitelezésben. HACCP-t támogató dokumentáció kidolgozása.
Élelmiszerbiztonsági rendszerépítés és karbantartás
IFS, BRC, AIB élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítése, aktualizálása, dokumentáció karbantartása. Konzultáció, rendszerauditok végzése, rendszerfejlesztés.
Minőségirányítási rendszer karbantartás
Elsősorban ISO 22000, ISO 9001 irányítási rendszerek dokumentációjának karbantartása, frissítése
Higiéniai tanácsadás
Helyszíni higiéniai auditok elvégzése, dokumentált jegyzőkönyvvel, javítási javaslatokkal, ha szükséges támogató dokumentáció létrehozása, aktualizálása. A vállalkozásra szabott HACCP, higiéniai vagy egyéb minőségirányítási, minőségbiztosítási témájú oktatási anyag elkészítése, oktatások megtartása, azok akár írásos visszaellenőrzése
Élelmiszerjelölés elkészítése
Élelmiszerjelölések készítése a hatályos magyar és EU-s jogszabályoknak megfelelve
Vevői auditokra felkészítés, Beszállítók auditálása
Vevői auditoknak, szabványoknak való megfelelésre való felkészítés (pl. TFMS, McDonalds’, Spar audit, stb.)
A végtermék szempontjából kritikus vagy rizikós beszállítók élelmiszerbiztonsági auditjának elvégzése