Minőségbiztosítás

MINDEN, AMI MINŐSÉG

HACCP

HACCP rendszerek kiépítése élelmiszeripari, vendéglátóipari és kereskedelmi egységek részére. Felülvizsgálatok elvégzése, dokumentálása, ha szükséges javító javaslatok és segítségnyújtás a kivitelezésben. HACCP-t támogató dokumentáció kidolgozása.

Élelmiszerbiztonsági rendszerépítés és karbantartás

IFS, BRC, AIB élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítése, aktualizálása, dokumentáció karbantartása. Konzultáció, rendszerauditok végzése, rendszerfejlesztés.

Minőségirányítási rendszer karbantartás

Elsősorban ISO 22000, ISO 9001 irányítási rendszerek dokumentációjának karbantartása, frissítése

Higiéniai tanácsadás

Helyszíni higiéniai auditok elvégzése, dokumentált jegyzőkönyvvel, javítási javaslatokkal, ha szükséges támogató dokumentáció létrehozása, aktualizálása. A vállalkozásra szabott HACCP, higiéniai vagy egyéb minőségirányítási, minőségbiztosítási témájú oktatási anyag elkészítése, oktatások megtartása, azok akár írásos visszaellenőrzése

Élelmiszerjelölés elkészítése

Élelmiszerjelölések készítése a hatályos magyar és EU-s jogszabályoknak megfelelve

Vevői auditokra felkészítés, Beszállítók auditálása

Vevői auditoknak, szabványoknak való megfelelésre való felkészítés (pl. TFMS, McDonalds’, Spar audit, stb.)

A végtermék szempontjából kritikus vagy rizikós beszállítók élelmiszerbiztonsági auditjának elvégzése

Kérjen ajánlatot!