RONIX
Kezdő oldal » Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

A RONIX® Kft. tulajdonosi köre, és a vállalat vezetése magáénak vallja azt a régi indián mondást, miszerint:

"A Földet nagyszüleinktől örökül, unokáinktól kölcsön kaptuk."

Társaságunk tudatában van annak jelentőségével, hogy

  • a társadalomban betöltött szerepe, a szűkebb és tágab környezetére nem csak üzletviteli tevékenységén keresztül ér el jelentős hatást.
  • a mindennapok során gyakorolt tudatos szerepvállalás nem egyszerűen a természet és az épített környezet védelmét jelenti, hanem a komplex gondolkodás módot a környezeti, gazdasági, társadalmi- értelemben vett fenntarthatósági fejlődést is.

A vállalat vezetés felelősnek érzi magát a munkavállalói és annak családtagjainak egzisztenciális biztonságáért, a partnereink, és tevékenységünk által közvetlen, vagy közvetetten érintett személyek, az etikus magatartás követők érdekeinek maximális védelmében.

Társadalmi felelősségvállalás a RONIX® Kft. és dolgozói életében

Konkrét megnyilvánulások, a teljesség igénye nélkül:

A tulajdonos indítványozásának köszönhetően, a cég dolgozói és a vállalat vezetés részéről egyéni felajánlások történtek több alkalommal az árvízkárosultak megsegítésére, valamint erdélyi hátrányos helyzetű falvakban élő családok számára.

A 2009-es iskolai nyári szünet időszakában vállalatvezetőnk egy egy hetes tábort szervezett egy tőtevényi tanyára ahol hátrányos helyzetű gyermekeket és gondozóikat vendégelte meg, melynek teljes költségét felvállalva, egy felejthetetlen élményhez segítette hozzá a vendégeit.

A vállalat vezetés több tagja egyéni felajánlásokkal, majd a RONIX® Kft. vállalati szinten, kiemelt támogatóként hozzájárult a Harc község önkormányzata által szervezett Harci Gyereknap rendezvény sorozatához.

Vállalatunk által állandó támogatóra talált egy civil szervezet szegényélelmezési programja.

Minden jog fenntartva! © 2012 RONIX® Kft. | webdesign: Art Paletta Kft. | programozás: www.ezcms.hu