RONIX
Kezdő oldal » Szolgáltatás

Szolgáltatás

Tevékenységi kör

Társaságunk fő tevékenységi köre a vegyszeres rovar- és rágcsálóirtás, a terményvédelem, üres raktárak, silók fertőtlenítése, madarak és más egyéb másodlagos kártevők elleni védekezés.

Biztosítási és környezetvédelmi szempontok

A RONIX® Kft. rendelkezik ISO 9001 Minőségirányítási és 14001 Környezetirányítási rendszerrel, melyet az SGS Hungary Kft. tanúsít.

A rendszer működése garantálja, hogy a megrendelő biztos lehet a kapott szolgáltatás minőségében.

Általános felelősségbiztosítás

A megrendelő biztonságát garantálja a magas biztosítási összeg, mely kiterjed a vállalkozás vezetőinek felelősségére, munkáltatói felelősségre, a szolgáltatás felelősségére és a környezetszennyezés felelősségére. A vállalat 30 millió Ft-ig terjedő felelősségbiztosítással rendelkezik.

Operatív csoportunk

A minőségi munkát a megfelelő szakembergárda biztosítja. A vállalat létszáma 25 fő, mely létszám megfelelő garancia arra nézve, hogy bármilyen szakmai kihívásnak elébe lehessen menni.

Dolgozóink megjelenése minden esetben névkitűzővel ellátott, fehér vagy szürke munkaruhában történik. A vállalat gépkocsiparkja megfelelő és korszerű, melyek a RONIX® Kft. -t szolidan reklámozó ezüstszürke, Peugeot Partner pick-up gépkocsikból állnak.

Minden jog fenntartva! © 2012 RONIX® Kft. | webdesign: Art Paletta Kft. | programozás: www.ezcms.hu