RONIX
Kezdő oldal » Rólunk » Minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerünk

Minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerünk

A RONIX© Kft. a hazai kártevőirtó vállalatok közül elsőként vezette be 1998-ban az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványoknak megfelelő integrált minőség- és környezetirányítási rendszert a magas szintű piaci elvárások miatt. A tanúsítvány birtoklása óta 3 sikeres megújító és 8 sikeres felülvizsgálati auditot teljesítettünk.

Az integrált irányítási rendszer működtetése során figyelembe vesszük a vonatkozó jogszabályok, a különböző szabványrendszerek, illetve a hatóságok által támasztott követelményrendszer előírásait. A működtetett rendszer garantálja az állandó, megbízható színvonalú szolgáltatást, szabályozott eljárásaival, illetve az elvégzett tevékenységek megfelelő dokumentálásával a vevő érdekeinek legteljesebb kielégítését szolgálja. Beszállítóinkat egy felállított követelmény rendszer alapján választjuk ki. Minden esetben a legkorszerűbb alapanyagokat, termékeket vásároljuk. A képzési tervünk alapján minden dolgozónk rendszeresen részt vesz külső és belső oktatásokon. Minden alkalmazottunktól elvárjuk, hogy törekedjen a magas színvonalú minőségre és a környezettudatos munkavégzésre. Tevékenységünk környezetre gyakorolt hatását rendszeresen értékeljük, felülvizsgáljuk. A kialakított folyamatok működőképességét gyakori belső auditok, vezetőségi átvizsgálások megtartásával ellenőrizzük.

Partnereinknél, ahol kötelező élelmiszer biztonsági kockázat elemző rendszer (HACCP), valamint önkéntes minőségirányítási rendszer (Pl.: AIB, IFS, BRC) alkalmazása van érvényben, az előírásokat figyelembe vesszük, tevékenységünket ennek megfelelően végezzük.

A RONIX© Kft. vezetése vállalja az integrált minőség- és környezetirányítási rendszer fenntartásához szükséges feladatok ellátását és biztosítja a szükséges erőforrásokat. Minden dolgozónktól elvárjuk a minőség és környezeti politikánk ismeretét és a benne foglaltak szerinti munkavégzést.

RONIX - Minőség és környezetpolitika

Minden jog fenntartva! © 2012 RONIX® Kft. | webdesign: Art Paletta Kft. | programozás: www.ezcms.hu