RONIX
Kezdő oldal » Rólunk

Rólunk

A RONIX® Szervező és Szolgáltató Kft.-t 1990-ben természetes személyek alapították.

Üzletpolitikánk

A vállalat üzletpolitikáját a minőségi szolgáltatás nyújtása, a korszerű, környezetbarát technológia és nem utolsó sorban korrekt, etikus piaci magatartás határozza meg. A fentiek együttesen arra inspirálják a céget, hogy példamutató magatartást és magas szintű szakmai szolgáltatást nyújtson a kártevőirtás terén. A minőségi munkára ma már egyre nagyobb az igény, amit a vevőkörünk folyamatos bővülése is jelez.

Korszerű technológia

A vállalat folyamatosan beszerzi a legkorszerűbb gépeket, alkalmazza a legújabb irtószereket és technológiákat. A külföldi szakirodalom folyamatos figyelésével lépést tud tartani a világon megjelenő újdonságokkal. Ezeket a hazai viszonyokra adaptálva megfelelő módon a gyakorlatban ki is próbálja és alkalmazza.

Magyarországon elsőként sikerült az európai szabványnak megfelelő IPM rendszert a gyakorlatban eredményesen alkalmazni, ami az élelmiszeriparban előírt HACCP valamint más önkéntes( AIB, IFS, BRC) rendszerrel teljes mértékben harmonizál. Ezt a nyilvántartási rendszert, minden élelmiszer előállító, gyártó és forgalmazó, valamint vendéglátó egységnél egységesen alkalmazzuk. 2003-ban, a saját fejlesztésű, egyedülálló vonalkód rendszerrel történő ellenőrzés és nyilvántartási rendszer bevezetésére került sor.

Konferenciák

Hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon és kiállításokon rendszeresen képviselteti magát a vállalat (londoni PEST-EX, prágai UPC, délkelet ázsiai szingapúri kártevőirtó konferencia, budapesti FOODAPEST EXPO, UGBA stb.).

A RONIX® Kft. a MAKOSZ alapítója

A vállalat kezdeményezője és alapítója volt a szakmai érdekképviselet a Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének, a MaKOSZ megalakulásának. 1993 óta a szövetség főtitkára Vogronics László, a RONIX® Kft ügyvezetője. A szövetség Közgyűlése ebben a tisztségében, a megalakulás óta folyamatosan megerősítette. Az ügyvezetőn kívül, a vállalat vezetés több tagja is a választmány tisztségviselője. A rendszeresen megjelenő Kártevőirtás című szaklapban a vezetőség rendszeresen publikál, a főtitkár pedig szerkeszti. Szakmai konferenciákat szerveznek, előadásokat tartanak. A szakoktatásban oktatóként részt vesznek. Kártevőirtással kapcsolatos cikkeket, szakvéleményeket írnak különböző élelmiszeripari szaklapokban.

Minden jog fenntartva! © 2012 RONIX® Kft. | webdesign: Art Paletta Kft. | programozás: www.ezcms.hu