RONIX
Kezdő oldal » Híreink » Változások a RONIX Kft-nél

Változások a RONIX Kft-nél

2013. március 21. 14:59

1. Új vállalatvezetési struktúra

Vogronics László

Vogronics László,

mint a RONIX Kft alapítója, a következő időszakban elsősorban szakmai kérdésekkel, illetve a vállalkozás további fejlődésének lehetőségeivel kíván foglalkozni. Éppen ezért, az évek során az általa kinevelt szakember állományra bízza a szervezet működésének vezetését. Ennek következményeként 2013. év elején a RONIX Kft. vezetésében az alábbi változások, kinevezések történtek.

Kovács Gabriella

Kovács Gabriella ügyvezető igazgató

2000. év óta dolgozik a vállalatnál. Felsőfokú végzettséggel rendelkezik, az egészségügyi gázmesteri képesítés mellett, minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszer auditori bizonyítványa is van. Ez idáig a vállalkozás MIR-KIR vezetését, illetve a logisztikai feladatokat végezte. Több éve részt vesz a kártevőirtó szakemberek képzésében, mint oktató. Önállóan jegyzi a vállalatot.

Szalai László

Szalai László ügyvezető

Egészségügyi gázmester, a RONIX Kft-vel több mint 30 éves szakmai kapcsolatot ápol. 2013. január 8-tól kezdődően, mint ügyvezető, Kovács Gabriella munkáját segítve biztosítja a vállalkozás részére a szükséges irtószer ellátottságot. Vezeti a központi anyagraktárat, koordinálja a vidéki telephelyek anyagellátottságát, biztosítja munkavégzéshez szükséges egyéb anyagokat, eszközöket. Entomológusi feladatokat is ellát. Feladata a cég szakmai irányítása mellett a munkatársak részére történő szakmai továbbképzések tartása, valamint a szolgáltatás minőségének rendszeres ellenőrzése is. Több éve részt vesz a kártevőirtó szakemberek képzésében, mint gyakorlati oktató. Kovács Gabriella távolléte esetén teljes jogkörrel helyettesíti őt. MAKOSZ Választmányi tag, és a MSZT tagja.

Juhász Rudolf

Juhász Rudolf szolgáltatási ágazatvezető főmérnök

2003. óta dolgozik a RONIX Kft-nél. Felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Az egészségügyi gázmesteri képesítését 2004-ben szerezte meg. Feladata a vállalkozás szakmai irányításán túlmenően a belső ellenőrzés, az ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Szervezi és irányítja a speciális feladatok elvégzését. Több éve részt vesz a kártevőirtó szakemberek képzésében, mint oktató. MAKOSZ Választmányi tag, és a MSZT tagja.

2. Stratégiai változások

A RONIX Kft, mint országos lefedettséggel rendelkező professzionális kártevőirtó szakvállalat és az Alba Szolgáltató Szövetkezet között fennálló több mint 30 éves régmúltra visszanyúló eredményes szakmai együttműködésüket a jövőben fúzió keretein belül kívánják megerősíteni. A 2013. január 01-ével létrejött változás következményeként az Alba Szolgáltató Szövetkezet, a kártevőirtási szolgáltatását megszüntette és ezt a tevékenységét – mint jogutód – a jövőben a RONIX Kft fogja ellátni. Az Alba Szolgáltató Szövetkezet tapasztalt szakemberei a továbbiakban a RONIX Kft alkalmazásában végzik a kártevőirtási feladatokat.

Minden jog fenntartva! © 2012 RONIX® Kft. | webdesign: Art Paletta Kft. | programozás: www.ezcms.hu